• Головна
  • Якою піцою побалувати себе на вихідних
Новини компаній
12:50, 17 червня

Якою піцою побалувати себе на вихідних

Новини компаній

Шукаєте нові унікальні смаки або просто бажаєте як слід розслабитися на вихідних наодинці або з друзями? Тоді замовити піцу та позбавити себе необхідності готувати у свій вихідний – це найкраще рішення, яке дозволить вам відпочити. Найкращу піцу у місті ви можете замовити за посиланням https://ris.od.ua/catalog/pitstsa та спробувати для себе щось нове.

Якою піцою побалувати себе на вихідних , фото-1

Піца – унікальна традиція

Походячи з Італії, піца стала стравою, яку так сильно обожнюють люди по всьому світу. Її можна спробувати за найкращими італійськими традиційними рецептами у кожній країні світу без виключення. Однак, справжня італійська піца є не лише гастрономічним рецептом – для народу Італії вона має велике культурне значення через свої глибокі корені в історії та традиціях країни. Її історія починається ще в античні часи, коли стародавні греки та римляни готували плоскі хліби з різноманітними начинками. Насправді це було вимушене рішення, адже рецепт не вимагав багато грошових інвестицій, проте готувався швидко та був в змозі наситити працьовиту людину на цілий день. Піца Маргарита, названа на честь королеви Маргарити Савойської, стала символом єдності громадян Італії завдяки своїм кольорам, які відповідають відтінкам італійського прапора: червоний відобразили помідори, біла моцарела, а зелений – базилік.

Найкраща м’ясна піца

Не зважаючи на те, що перший в світі рецепт оригінальної піци був створений без м’яса, сьогодні є дуже багато смачних видів піц, що подаються з ним. Для любителів м’яса піца може стати справжнім святом смаку. Сучасні піцайоло пропонують різноманітні комбінації інгредієнтів, постійно вигадуючи нові смаки. На сайті ресторану Рис ви можете спробувати такі смаки:

  • Піца «Пепероні». Вважається класикою для м’ясоїдів. Ця піца дуже просто, проте має насичений смак. У її складі тонко нарізані шматочки пепероні – пікантної італійської ковбаси, томатний соус та моцарела. Для приготування цієї класичної піци використовується тільки високоякісна ковбаса, яка при запіканні стає хрусткою і виділяє ароматний жир, який збагачує смак піци. Томатний соус додає кислинку, а моцарела робить страву ніжною і вершковою.
  • Піца «Карбонара». Ця варіація натхнена класичною італійською пастою «Карбонара». Її інгредієнти включають бекон, яйця, пармезан і моцарелу. Вона вирізняється кремовим соусом, який готується з яєць та сиру пармезан. Бекон додає страві копченого смаку, а моцарела створює тягучу текстуру.
  • Піца «Чотири м’яса». Включає в себе комбінацію з чотирьох різних видів м’яса: зазвичай додається курка, ковбаски, шинка, бекон. Кухарі можуть створювати поєднання на свій смак. Піца «Чотири м’яса» - це ідеальний вибір для тих, хто хоче відчути різноманітність смаків в одному шматочку.
  • Піца «Барбекю». Готується зі шматочками курки або свинини, що запікаються з соусом барбекю, червоною цибулею, моцарелою та іноді кукурудзою. Смак цієї піци насичений, трохи солодкуватий та водночас гострий. Цей соус відрізняється від класичного томатного, який зазвичай додається у піцу, через що цей варіант стає дійсно унікальним.

Піца для вегетаріанців

Звісно, серед того різноманіття, що пропонується ресторанами, вегетаріанці також зможуть знайти для себе те, що їм до вподоби. Завдяки використанню свіжих овочів, сиру та ароматних трав, піца без м’яса стає дуже легкою та свіжою. Яку саме замовити?

  • Піца «Маргарита» - це класика, яку оцінять ті, хто полюбляє класичний смак італійської піци.
  • Піца «Чотири сири». Включає комбінацію різних видів сиру, таких як моцарела, горгонзола, пармезан та рікота або дор-блю. Поєднання цих сирів створює багатошаровий смаковий профіль, який робить піцу справжнім делікатесом, особливо з додаванням меду та груші.
  • Піца «Овочева». Складається з набору різних овочів, які запікаються разом, створюючи глибокий смак.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ресторан Рис
live comments feed...